Sara Jonsson

Sara har under större delen av sitt liv hållit på med musik där hon sedan i tonåren även upptäckte dansen. Hon har sedan dess dansat en rad olika stilar som Jazz, Musikaljazz, Contemporary, Heels, Feminine Vibes, Dancehall och Bollywood. Hon medverkade i musikalerna Grease och Into The Woods under sin tid med Teaterstickorna samt undervisade en kort period i Heels. Numera är hon legitimerad Arbetsterapeut och ser fram emot att förena sin kunskap om aktivitet och delaktighet med dansen för att skapa en inkluderande tillvaro och dela dansglädjen med andra.

”Det bästa med dansen är hur den för mig både kan skapa utmaning och kännas kravlös. När jag dansar känner jag att jag kan släppa allt och leva i nuet. Dansen ger mig energi och glädje oavsett hur dagen har varit och jag älskar när jag får dela den glädjen och energin med andra!”

Sara undervisar i

Streetjazz

I den här kursen blandar vi jazzens mjuka rörelser och teknik med tyngden och attityden från Streetstilarna. Denna dansstil används ofta i musikvideos och scenshower. Vi börjar lektionen med att värma upp kroppen, sedan tränar vi teknik och stegkombinationer och avslutar lektionen med koreografi. Vi tränar olika rörelsekvaliteter, styrka, koordination, kondition och uttryck. Alltsammans med dansglädjen i fokus!

Ålder Nivå Start Dag & tid Plats Ledare    
Streetjazz 30+, Från 30 år, F
Tis 19.50-21.00 12 ggr. Start 16/1. Junexhuset, Huskvarna.
Ledare Sara.
Från 30 år F 16/1 Tis 19.50-21.00 12 ggr Junexhuset, Huskvarna Sara Info Plats finns