Info om vårtterminen-24

ÖVERSIKT VT-24

  • Vecka 3-5 KURSSTART (Info om när din grupp startar finns i er bekräftelse och på hemsidan)
  • Vecka 7: SPORTLOV Inga ordinarie kurser (mån den 12/2-sön 18/2).
  • Vecka 10 : FÖRÄLDRAR/KOMPISVECKA
  • Vecka 14 PÅSKLOV (Fre den 29/3-tors den 4/4 )
  • Vecka 14 tis den 2/4- tors den 4/4 Melloläger för barn
  • Vecka 16: tors den 18/4-sön den 21/4: STORA SHOWEN på Huskvarna teater (deltagare från ca 12 år medverkar, se nedan).
  • Vecka 19: tors den 9/5: LILLA SHOWEN på Huskvarna teater (deltagare från ca 5- 11 år medverkar, se nedan).
  • Vecka 20-27 Sommarkurser ungdomar och vuxen
  • Vecka 21-25 (mån och ons v. 21-24 kl 18-19.30 samt heldagar mån-ons v. 25) Musikalsommar 10-14 år
  • Vecka 26 mån-tors: DF SUMMER DANCECAMP 7-10 år

VÅRTERMINEN

Vårterminen är 11-12 veckor (du hittar info om din kurs i bekräftelsen) med uppehåll på sportlovet och påsklovet (obs fre den 29/3-tors den 4/4 ). Skulle dansläraren bli sjuk försöker vi i första hand ordna vikarie. Lyckas vi inte med det ställs tillfället in och tas igen i slutet av terminen. Detta meddelas via SMS till numret ni uppgav vid anmälan. För att se när sista tillfället för terminen är för respektive kurs se din bekräftelse.

FÖRÄLDRAVECKA

Under vecka 10 bjuder vi in föräldrar, kompis eller annan anhörig att kika in på dansklasserna. Det är alltså ingen ”uppvisning” utan en helt vanlig danslektion där ni får se hur vi jobbar. En förälder eller anhörig/dansare.

FÖRESTÄLLNINGAR OCH AVSLUTNINGAR

I vår blir det två shower på Huskvarna teater! En för våra yngre dansare och en för de äldre. Temat för våren blir……….Melodifestivalen! Det är självklart helt frivilligt att delta! Gruppindelning här:

Här finns samlad info för Stora showen

Info till deltagare Stora showen den 20-21 april – Dansfabriken i Huskvarna

Här finns samlad info för Lilla Showen

ORDNING OCH REDA

För allas trivsel vill vi ha det rent och fint i våra lokaler, inte minst för er deltagare! Så vi är tacksamma om ni hjälper oss hålla ordning genom att t.ex ställa skor i skoställen, använda krokar och hyllor inne i våra danssalar, diska efter sig, slänga skräp i papperskorgarna osv.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet kl 08.30- 21.00 måndag-torsdag, 09.30-18.15 fredag samt 10.00-20.30 på söndagar. Vi har kylskåp, micro och en ”lounge” där man kan sitta om man tex kommer direkt från skolan/jobbet och vill äta mellis/göra läxor innan dansen. Vi har även en lite hörna där man kan köpa frukt, kaffe och lättare mellanmål. Väntande föräldrar är också välkomna att sitta i våra lokaler!

Ni når oss lättast på mail: info@dansfabriken.com. Det går även bra att ringa på 076-0305819. Telefontid: mån, ons, fre: kl 10.30-15.30, tisdagar och torsdagar kl 13.00-17.15.

VÅR VISION

Vår ambition är att Dansfabriken ska vara ett ställe dit man kan komma som man är. Vi vill att man ska känna sig välkommen oavsett om man har dansat hela sitt liv eller aldrig tagit ett danssteg tidigare. Vi lärare jobbar mycket på att försöka se alla och få till ett tillåtande klimat i danssalen. Dans ska i första hand vara roligt! Du som deltagare är en viktig del i detta också. Kan vara en så enkel sak som att man hejar på varandra när man kommer och att man pushar varandra i danssalen.  Du som förälder får gärna påminna era barn om att ha en schyst attityd mot varandra! Allt blir så mycket roligare då!

SOCIALA MEDIER

När vi kommit i gång ordentligt kommer vi ibland fotografera och filma våra deltagare vid dansklasser, avslutningar och uppvisningar för att använda på Facebook och Instagram. Skulle du ha något emot att vi använder foton eller film där eventuellt ditt barn eller du själv medverkar ber vi er att kontakta info@dansfabriken.com. Hör du inte av dig angående detta utgår vi per automatik att du givit ditt medgivande. (Vid närbilder eller liknade frågar vi deltagaren eller målsman innan vi använder). På dansklasserna är det ej tillåtet att deltagare filmar eller fotograferar utan tillstånd från läraren. Ni hittar oss på @dansfabrikenhuskvarna på FB och INSTA.

MÖJLIGHET ATT BYTA GRUPP OCH AVBOKA

För oss är det viktigt att man trivs i sin dansgrupp. Känns det inte bra efter första gången finns möjlighet att byta grupp. Ring eller maila så hjälper vi dig gärna.  Man kan också avboka sin kurs efter första tillfället. Vi betalar då tillbaka kursavgiften minus anmälningsavgiften på 120 kr. Viktigt! Du behöver avboka din plats innan tillfälle två för att inte bli debiterad!  Detta görs till oss på kontoret, ej till ledaren. Avbokar du din kurs innan första tillfället tar vi ut en avgift på 120 kr.  

PARKERING

Det är ganska trångt och mörkt på parkeringen utanför oss så vi ber er vara försiktiga när ni lämnar/hämtar era barn! Nyhet för vårterminen är att dte finns en ny parkering på andra sidan vägen! (avgiftsbelagd)

PROFILKLÄDER

Under vecka 10 finns det möjlighet att beställa våra DF-kläder! Vi säljer sweatshirts, hoodies, T-shirts, linnen och vattenflaskor. Kläderna finns att kika på och prova utanför studio 1 under den här perioden. Beställningen gör man sen på hemsidan, faktura kommer på mail. Kläderna finns att hämta hos oss efter ca 3-4 veckor.

Vi vill också påminna om att ta med vattenflaska! (För våra barngrupper  ser vi helst att dom dricker efter lektionen då det annars kan bli lite stökigt under själva lektionen), sätta upp löst hängande hår, ta av stora smycken och klockor (skaderisk) och föräldrar får gärna påminna barn om att gå på toa innan lektionen så slipper vi avbryta för det!

KVARGLÖMT

Kvarglömda kläder, flaskor osv hittar ni i lådorna utanför studio1.

Känn er varmt välkomna att höra av er om ni har frågor och funderingar!

info@dansfabriken.com