Dansfabriken i Huskvarna

Vi på Dansfabriken brinner för dans. Att dansa för att få utlopp för känslor, att dansa för den goda träningens skull, att dansa för att känna gemenskap och dansa för att det är så vansinnigt roligt!

Dansfabriken ägs och drivs av Emma Green. Tillsammans med ett 15-tal engagerade dansledare/pedagoger är visionen att skapa en plats där man känner sig VÄLKOMMEN oavsett vilken nivå man dansar på och vilket mål man har med dansen. Vi ledare jobbar mycket på att försöka se alla och få till ett tillåtande klimat i danssalen. Dans ska i första hand vara roligt! Du som deltagare är en viktig del i detta också. Kan vara en så enkel sak som att man hejar på varandra när man kommer och att man pushar varandra i danssalen.  Du som förälder får gärna påminna era barn om att ha en schyst attityd mot varandra! Allt blir så mycket roligare då!

Hos oss kan du dansa oavsett om du har dansat mycket sen tidigare, aldrig tagit ett danssteg eller kanske dansat när du var yngre och vill ta upp intresset igen!

Vi har dans för de allra yngsta upp till dig som är senior. Barndans, Jazzdans, Dansmix, Discodans, Linedance, Modern dans, Balett och mycket mer.

Vi finns i helt nyrenoverade lokaler i Junexhuset i Huskvarna med tre dansstudios med spegelvägg och dansmatta/parkettgolv. I huset finns också gym, massage och naprapatklinik och yogastudio. Det finns parkering precis utanför och bra bussförbindelser. För er som kommer med barnvagn eller rullstol finns hiss.

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefon: 0760-30 58 19

E-post: info@dansfabriken.com

Besöksadress

Junexlokalen:
Grännavägen 24  
56192 Huskvarna