DF:s danslinje nivå 1

Danslinjen nivå 1

Danslinjen nivå 1 är för dig som vill satsa lite extra på dansen! Vi träffas två gånger i veckan och danstilarna är främst Jazzdans, Streetjazz och Balett men även Contemporary/moderns dans och Akrobatik ingår. Då nivån är på fortsättningsnivå behöver du ha dansat sen innan. Det krävs att du har viljan, koncentrationen och drivet då inlärningstempot är högre och koreografierna svårare. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng där du får träffa två olika danslärare för att få en så stor bredd som möjligt. Du får träna teknik, kroppskontroll och musikalitet. Stort fokus kommer också ligga på känsla och uttryck. Lektionen på måndagar leds av Jannicke i stilarna Jazz och Balett. Lektionen på onsdagar leds av Emma i stilarna Jazz och Streetjazz. 

Denna grupp kommer delta i "Stora showen" den 22-23 april på Huskvarna teater.

För våra Danslinjer har vi en egen nivåuppdelning. Detta för att  trivas så bra som möjligt i sin grupp med en passande nivå där man kan utvecklas på bästa sätt. Skicka ett mail till info@dansfabriken.com om du har frågor.

Danslinjen nivå 1: För dig som vill satsa lite mer på dansen och vill dansa två gånger i veckan. Tidigare förkunskaper krävs. Två lektioner per vecka a´60 min. Ena lektionen är i Jazz och Balett och den andra i Jazz och Streetjazz.  Öppen anmälan. 

Danslinjen nivå 2: En fortsättning efter nivå 1. För dig som vill satsa lite mer på dansen och vill dansa två gånger i veckan. Tidigare förkunskaper krävs. Två lektioner per vecka, en 60 min en 75 min. Ena lektionen är i Jazz och Balett och den andra i Streetjazz/Commercial och modernt. Intresseanmälan görs, besked om antagning sker från dansläraren. 

Danslinjen 3: Ytterligare ett steg upp efter nivå 2. Tre lektioner per vecka. Flera års förkunskaper krävs och fokus att träna 3 ggr/vecka. Två lektioner är 75 min, och en 60 min. Danstilarna är Jazzdans, Contemporary/Modernt samt Balett. Intresseanmälan görs, besked om antagning sker från dansläraren. 

Ålder Nivå Start Dag & tid Plats Ledare    
Danslinjen 9-10 år Nivå 1, Född 13-14, F
Mån kl. 17.30 och ons kl 17.15 24 ggr. Start 16/1. Junexhuset, Huskvarna.
Ledare Emma, Jannicke.
Född 13-14 F 16/1 Mån kl. 17.30 och ons kl 17.15 24 ggr Junexhuset, Huskvarna Emma, Jannicke Info/Boka Fullbokad. Nya anmälningar placeras på kölista