Anmälningsinformation

Prova på och möjlighet att avboka

För oss är det viktigt att man trivs i sin dansgrupp. Därför finns möjligheten att avboka sin kurs efter första tillfället. Vi betalar då tillbaka kursavgiften minus anmälningsavgiften på 120 kr. Vi behöver din avbokning innan tillfälle två. Du får också möjligheten att byta grupp om du önskar (utan kostnad). Skicka ett mail till info@dansfabriken.com så hjälper vi dig!
Detaljerade bokningsvillkor hittar ni då ni påbörjar bokningen. Avbokar du din kurs innan första tillfället tar vi ut en avgift på 120 kr.

För dig som vill dansa flera gånger i veckan erbjuder vi 20% rabatt. Du betalar fullt pris för den dyraste kursen och får 20% rabatt på övriga kurser. (Detta gäller våra terminskurser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.)

Platstillgång

Gott om plats
Mer än hälften bokat
Endast enstaka platser kvar
Fullbokat. Anmälningar placeras på kölista
Ingen information om platstillgång

Nivåer

För att trivas så bra som möjligt i sin grupp och få lagom med utmaning har vi olika nivåer på våra danskurser. Indelningen är endast en rekommendation för att ha något att utgå ifrån när man väljer nivå. Är man osäker på nivån går det bra att testa innan man bestämmer sig. Skicka ett mail till info@dansfabriken.com så hjälper vi dig.

N= Nybörjare (inga förkunskaper krävs)
F= Fortsättning (1-4 terminerns förkunskaper)
M= Medel (5-7 terminers förkunskaper)
A= Avancerad (minst 8 terminers förkunskaper)

Ö= Öppen nivå (alla nivåer, inga förkunskaper krävs)I våra Barndansgrupper 3-8 år har vi ingen nivåindelning.

För våra Danslinjer har vi en egen nivåuppdelning.

Danslinjen nivå 1: För dig som vill satsa lite mer på dansen och vill dansa två gånger i veckan med samma grupp. Två lektioner per vecka a´60 min. Ena lektionen är i Jazz och Balett och den andra i Streetjazz/Commercial. Du träffar två olika lärare. Förkunskaper: Du har dansat minst två terminer sedan tidigare och har ett stort dansintresse. Till VT-24 finns Danslinjen nivå 1 i åldern 10-11år.

Danslinjen nivå 2: En fortsättning efter nivå 1. För dig som vill satsa lite mer på dansen och vill dansa två gånger i veckan. Denna linje omfattar 60 min Streetjazz/Commercial och Modernt och 75 min Jazz och Balett. Du träffar två olika lärare. Förkunskaper: Minst två terminer på Danslinjen nivå 1( eller likvärdiga erfarenheter) samt ett stort dansintresse. Till VT-24 finns denna linje för åldern 10-11 år, 12-13 år och 14-17 år.

Danslinjen nivå 3: Sista steget på våra danslinjer. Här blir du istället tilldelad en grupp (gul, lila, turkos, orange) som du sedan följer framöver. Nivån höjs med gruppen. Tre lektioner per vecka fördelade på två dagar i veckan. Denna linje omfattar 45 min Balett, 60 min Koreografi och 90 min Jazz och Commercial. Du träffar tre olika lärare. Förkunskaper: Minst två terminer på Danslinjen nivå 2 samt ett stort dansintresse, koncentrationsförmåga och drivkraft. Till VT-24 finns denna linje för åldern 11- 17 år (uppdelat i åldersgrupper).

Mellan nivå 1 och 2 är steget inte så stort men mellan nivå 2 och 3 blir det lite större steg då nivå 3 har en separat lektion i Balett.