Anmälningsinformation

Prova på och möjlighet att avboka

För oss är det viktigt att man trivs i sin dansgrupp. Därför finns möjligheten att avboka sin kurs efter första tillfället. Vi betalar då tillbaka kursavgiften minus anmälningsavgiften på 120 kr. Vi behöver din avbokning innan tillfälle två. Du får också möjligheten att byta grupp om du önskar(utan kostnad). Skicka ett mail till info@dansfabriken.com så hjälper vi dig!
Detaljerade bokningsvillkor hittar ni då ni påbörjar bokningen.

För dig som vill dansa flera gånger i veckan erbjuder vi 20% rabatt. Du betalar fullt pris för den dyraste kursen och får 20% rabatt på övriga kurser. (Detta gäller våra terminskurser och kan inte kombineras med andra erbjudanden.)

Platstillgång

Gott om plats
Mer än hälften bokat
Endast enstaka platser kvar
Fullbokat. Anmälningar placeras på kölista
Ingen information om platstillgång

Nivåer

För att trivas så bra som möjligt i sin grupp och få lagom med utmaning har vi olika nivåer på våra danskurser. Indelningen är endast en rekommendation för att ha något att utgå ifrån när man väljer nivå. Är man osäker på nivån går det bra att testa innan man bestämmer sig. Skicka ett mail till info@dansfabriken.com så hjälper vi dig.

N= Nybörjare (inga förkunskaper krävs)
F= Fortsättning (1-4 terminerns förkunskaper)
M= Medel (5-7 terminers förkunskaper)
A= Avancerad (minst 8 terminers förkunskaper)

Ö= Öppen nivå (alla nivåer, inga förkunskaper krävs)I våra Barndansgrupper 3-8 år har vi ingen nivåindelning.

För våra Danslinjer har vi en egen nivåuppdelning.

Danslinjen nivå 1: För dig som vill satsa lite mer på dansen och vill dansa två gånger i veckan. Tidigare förkunskaper krävs. Två lektioner per vecka a´60 min. Ena lektionen är i Jazz och Balett och den andra i Jazz och Streetjazz.  Öppen anmälan. 

Danslinjen nivå 2: En fortsättning efter nivå 1. För dig som vill satsa lite mer på dansen och vill dansa två gånger i veckan. Tidigare förkunskaper krävs. Två lektioner per vecka, en 60 min en 75 min. Ena lektionen är i Jazz och Balett och den andra i Streetjazz/Commercial och modernt. Intresseanmälan görs, besked om antagning sker från dansläraren. 

Danslinjen 3: Ytterligare ett steg upp efter nivå 2. Tre lektioner per vecka. Flera års förkunskaper krävs och fokus att träna 3 ggr/vecka. Två lektioner är 75 min, och en 60 min. Danstilarna är Jazzdans, Contemporary/Modernt samt Balett. Intresseanmälan görs, besked om antagning sker från dansläraren.